KalyanCity Website

Home Forums Hiking And Backpacking Trail Talk KalyanCity Website

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    tbes50203
    Participant

Решил перейти на компактный девайс, чтобы не таскать с собой громоздкий боксмод с огромными облаками пара, и по неопытности залил в новый картридж обычный щелочной микс с высокой крепостью. Это была огромная ошибка, потому что при первой же попытке сделать затяжку горло обожгло так сильно, что я минут десять не мог нормально дышать и кашлял на всю парковку

EvanDuke
    Participant

Для компактних девайсів дуже важливо обирати співвідношення пропіленгліколю та гліцерину 50/50, щоб бавовна встигала добре просочуватися. Якщо шукаєте м’який удар по горлу та швидке насичення, краще дивитися у бік сольового варіанту з помірною міцністю, наприклад 20 або 30 мг. Щодо смаків, то цитрусові, ягідні та прохолодні м’ятні поєднання зазвичай набагато довше не набридають і менше забруднюють койл порівняно з важкою випічкою чи десертами. Коли мені потрібно поповнити запаси й підібрати щось перевірене для щоденного використання, я зазвичай заходжу на https://kalyan-city.com.ua/ridini/ де можна спокійно почитати описи та підібрати потрібне співвідношення під свою POD-систему. Головне — не поспішати й випробувати кілька різних лінійок, щоб знайти свій фаворит.

thiefcrazy98
    Participant

У будь-яких нових починаннях завжди є період проб і помилок, коли доводиться діяти трохи наосліп і шукати свій варіант. Ніколи не знаєш напевно, які рішення спрацюють ідеально з першого разу, а що виявиться марною витратою часу та ресурсів.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.