Mobil Play yoxsa Yoxdur?

Home Forums Hiking And Backpacking Long Distance Hiking Trails Mobil Play yoxsa Yoxdur?

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    insjorg
    Participant

Mən demək olar ki, hər şeyi telefonumda edirəm, ona görə də lotereya saytı mobil telefonda yaxşı işləmirsə, mən kənardayam. Həqiqətən smartfonda rəvan işləyən biri varmı – məsələn, qəribə menyular və ya sınmış düymələr yoxdur? Yolda olarkən nəticələri yoxlaya biləcəyim bir şey.

palmariums
    Participant

Burada da eynidir – əgər sayt telefonumda işləmirsə, mən çıxmışam. Mən mobil telefonda 10line loto Azərbaycandan (bu keçiddən) istifadə etmişəm və bu, həqiqətən əladır. Naviqasiya etmək çox asandır, heç bir problem yoxdur və siz telefonunuzdan hər şeyi edə bilərsiniz – bilet almaq, nəticələri yoxlamaq, hətta depozit və ya nağd pul çıxarmaq. Mən adətən çöldə olanda oynayıram və hər dəfə rahat olur. Bəzi köhnə saytlar kimi qəribə menyular və ya qırıq düymələr yoxdur. Mobil telefonda həqiqətən yaxşı görünür, bu nadirdir. Əgər siz də mənim kimi əsasən telefonunuzda oynayırsınızsa, bu, yaxşı seçimdir.

danixhidayat
    Participant

Eşitməyə ehtiyacım olan şey budur. Mən həmişə telefonumdayam, ona görə də sayt düzgün işləmirsə, bu, sövdələşmədir. Diqqətinizə görə təşəkkür edirəm – bir şans verəcəyəm və bunun mənim üçün necə işlədiyini görəcəyəm!

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.