Mən əvvəllər lotereya oyunlarına

Home Forums Hiking And Backpacking Long Distance Hiking Trails Mən əvvəllər lotereya oyunlarına

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    thiefcrazy98
    Participant

Mən əvvəllər lotereya oyunlarına o qədər də maraq göstərmirdim, çünki elə bilirdim ki, orda ancaq bəxti gətirənlər udur, digərləri sadəcə pul itirir. Amma karantin vaxtı dostlar arasında söhbət düşdü, biri OnlineLotoAz2-dən danışdı. Əvvəl inamım yox idi, amma o qədər rahat və sadə sistemləri var ki, ilk dəfə giriş edəndə qorxduğum kimi olmadı. Balans yükləmək, nömrələri seçmək – hər şey çox intuitivdir. İlk həftə heç nə udmadım, amma sonra kiçik bir məbləğ çıxdı və bu, sanki motivasiya oldu. O gündən bəri ehtiyatla, amma maraqla oynayıram. Əsas odur ki, insan özü üçün limit qoya bilsin, yoxsa sürüşmək asandır.

EvanDuke
    Participant

Məndə də eynilə bu cür olub. Əvvəl sadəcə maraq xətrinə baxırdım, düşünürdüm ki, belə platformalar ya çox çətin olur, ya da insanı çaşdırır. Amma sonradan gördüm ki, əgər düzgün yanaşsan, həm əyləncədir, həm də bir az şansın varsa, kiçik qazanclar da mümkündür. Mən adətən həftədə bir-iki dəfə oynamıram, çünki nəfsə uymamaq vacibdir. Ən xoşuma gələn cəhətlərdən biri budur ki, onların sistemində hər şey şəffafdır – çəkilişlər real vaxtda olur, nəticələr gecikmədən görünür və hər şey sənə hesabında aydın şəkildə göstərilir. Mənim üçün təhlükəsizlik də önəmli idi, çünki bank kartı ilə işləyirdim. İndiyə kimi bir dəfə də olsun problem yaşamamışam, nə pul köçürməkdə, nə də çıxarmaqda. Mən onsuz da bir müddətdir Online Loto Azərbaycan platformasından istifadə edirəm, çünki məndə etibar yaradıb. Amma yenə də hər kəs özü qərar verməlidir, əsas məsələ öz məsuliyyətini dərk etməkdir. Lotereya elə bir şeydir ki, həm zövq verir, həm də risklidir.

tbes50203
    Participant

Nə vaxtsa bir rəqəm seçirsən və o seçimin sənə nə gətirəcəyini bilmirsən. Həyatın özü kimi – hər şey bir anda dəyişə bilər. Bəzən elə gəlir ki, bəxt deyə bir şey doğrudan da var, bəzən isə sadəcə təsadüflər zənciri kimi görünür. Əsas məsələ, içində o həyəcan hissini hiss etməkdir. Hər dəfə “bəlkə bu dəfə” düşüncəsi insanı qəribə şəkildə çəkir. Amma bu hissin də bir ölçüsü olmalıdır, yoxsa özünü itirmək asandır.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.