Clothing

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Amiliaa
    Participant

Привіт усім! Вирішила нарешті зайнятися капсульним гардеробом і не можу зрозуміти, які спідниці варто включити до бази. Хочеться, щоб вони підходили і на роботу, і для прогулянок, і виглядали стильно без зайвих деталей. Раніше купувала спідниці просто за зовнішнім виглядом, але тепер хочу, щоб було практично і універсально. Хто вже складав собі капсулу, поділіться, будь ласка, порадами та які фасони варто мати?

Emma45
    Participant

Взагалі, для капсульного гардеробу я б радила звернути увагу на класичні фасони, які можна легко комбінувати з різним верхом і взуттям. Наприклад, спідниця-олівець і спідниця А-силуету — це завжди в тренді і не вийдуть з моди. Ще звернула увагу, що матеріал дуже важливий: краще обирати натуральні тканини або якісні синтетичні, щоб не псувалися швидко. До речі, я знайшла цікаві варіанти саме на цьому сайті https://luforu.com/katalog/nyz/spidnytsi/ — там є різні спідниці, які підходять і для офісу, і для повсякденних образів, і навіть для виходу. Особисто мені допомогло розділити спідниці на базові кольори — чорний, сірий, беж — і додати одну яскраву для настрою. Важливо, щоб вони були комфортні і підкреслювали фігуру, але без зайвих складнощів.

• This reply was modified 3 weeks ago by Emma45.
    Aurelia
    Participant

Ось зайшов просто глянути, про що тут говорять, і помітив, що тема про капсульний гардероб дуже актуальна. В мене теж немає чітко сформованого базового набору одягу, але подобається, коли речі легко поєднуються між собою. Взагалі цікаво, як різні люди розуміють поняття «база», адже для кожного це може бути щось своє — хтось любить класику, а хтось більш експериментує. Та й погода впливає, тому що восени і взимку набір речей змінюється. Загалом, цікава тема!

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.