Як підібрати розмір гольфа?

Home Forums Hiking And Backpacking Long Distance Hiking Trails Як підібрати розмір гольфа?

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Emma45
    Participant

Маю вже кілька фейлів з онлайн-покупками, особливо з гольфами. То в обтяжку так, що не дихаєш, то навпаки — висить як мішок. Востаннє замовила L, а виявилося, що він маломірний і ледь наліз. Повернення, звісно, можливе, але морока ще та. Тому й задумалась: як зрозуміти, який розмір брати, щоб не було сюрпризів? Чи варто орієнтуватись тільки на таблицю розмірів, чи може краще дивитись на склад тканини чи фото на моделі? Може, хтось вже має перевірені поради або конкретні приклади?

Amiliaa
    Participant

Було в мене подібне — замовила колись гольф, що на фото виглядав об’ємно, а насправді виявився суперобтягуючим. Із власного досвіду скажу: завжди звертаю увагу на склад тканини. Якщо там є еластан, то можна брати “свій” розмір, бо тягнеться. Якщо ж тканина більш щільна або з мінімумом еластичності, краще взяти на розмір більший. Останні два гольфи я купувала тут — https://luforu.com/katalog/verh/golfy/ — і там мені сподобалось, що на моделях вказані розміри одягу й параметри дівчат. Це реально допомагає при виборі. Я взяла М, і сіло чітко, хоча за іншими таблицями часто вагаюсь між M і L.

Aurelia
    Participant

Цікаво читати ваші історії — я особисто гольфи не так часто ношу, але зараз задумалась, що, можливо, варто переглянути ставлення. Мені завжди здавались вони трохи “офісними”, хоча бачу, як багато хто класно їх комбінує в повсякденному стилі. Особливо подобається, як їх носять з джинсами, кросівками або з легкими пальтами. Думаю, що й для міжсезоння це хороший варіант — універсальний і зручний.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.